vrijdag 6 december 2019

Sinterklaas SUrprice!

Gisteravond was het heerlijk avondje van Sinterklaas!

Ik vindt het altijd zo gezellig als je in de straten Klaas en zijn Pieten ziet lopen, op weg naar kindertjes die vol spanning aan het wachten zijn wat komen gaat. 

Hebben jullie ook een gezellig samen zijn gehad met de kinderen, familie en/of vrienden?Misschien hebben jullie wel SUrprices gedaan onder elkaar, met leuke cadeautjes en gedichten.

Wij (Edwin en ik) hebben in de afgelopen dagen aardig wat werk verzet!

Edwin heeft voor alle mensen van de Technische dienst van een bedrijf waar hij regelmatig aan het werk is voor iedereen een persoonlijk gedicht gemaakt, nou gaat hem dat heel gemakkelijk af, maar hij was er toch wel even mee bezig   (27 stuks)





Bij het gedichtje hadden we voor iedereen een chocolade letter gedaan en alles bij elkaar verpakt met een zelf gemaakte Tag, waar ik me dan weer vermaakt heb om deze te maken.










Op de Tag staat 'Oh kom er eens kijken' en... 'Van Sint en Piet' bijde uit de Knusse Kerst stempelset  de cadeautjes komen uit de stempelset Merry Moose.







In alle vroegte is Edwin naar de kantine gegaan om deze kleinigheidjes neer te leggen met natuurlijk lekkere pepernoten.



De ontvangers vonden het heel verrassend en leuk om zo'n persoonlijk bericht te ontvangen en hebben dat ook via mail en app laten weten.
Daar doe je het voor toch, dat de mensen het leuk vinden en  enthousiast reageren!

Creatieve groetjes,

Irma Verberne

Onafhankelijk Stampin’Up demonstratrice 





Geen opmerkingen: